Små synger sammen i Vrå

Dagplejerne i Vrå har deltaget i ”Små synger sammen”

”Små synger sammen” er en årlig sangdag for landets dagtilbud. Alle børn i vuggestuer, børnehaver og dagpleje, var inviteret til at synge med. I Vrå havde vi kommunale dagplejere valgt 5 bevægelsessange, som vi havde øvet på forhånd med børnene. Der blev sunget, danset, pustet med sæbebobler og pavillonen ved Baptistkirken var pyntet op.

Den kommunale dagpleje i Hjørring arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer: Sproglige kompetencer, natur og naturfænomener, krop og bevægelse, personlige kompetencer, sociale kompetencer og kultur og kulturfænomener. Til dette arrangement var især de sproglige kompetencer og krop og bevægelse i spil. Sang er især godt for den sproglige udvikling og bevægelser er godt for den motoriske udvikling.

Vi syntes alle, at det var herligt at mødes og være sociale omkring dette arrangement. Dagplejebørnene havde en hyggelig og lærerig formiddag og de klarede flot at være mange sammen. Meget velfortjent og som afslutning på formiddagen, fik børnene grovboller med ost, pyntet med frugt og grønt.

Tina, Tinna, Heidi, Gitte, Birte, Anette og Elise