Forældrebestyrelsen i dagplejen

OBS OBS OBS

Der afholdes hvert år valg til forældrebestyrelsen. Valget skal være afviklet, så forældrebestyrelsen kan tiltræde den 1. oktober.

I dette efterår har vi afholdt generalforsamling og efterfølgende inviteret til en ekstraordinær generalforsamling i dagplejen, uden at vi er lykkes med at få valgt en forældrebestyrelse. Vi har endnu ikke helt opgivet tanken om at få en forældrebestyrelse i år.

Så hvis du er forældre til et barn i dagplejen og ønsker at prøve kræfter med bestyrelsesarbejde, så kontakt os på mail dagplejen@hjoerring.dk eller på telefon 7233 3630.

For at skabe bedst mulig kvalitet i det kommunale dagplejetilbud, er vi afhængige af forældres perspektiver på forskellige temaer. Vi har hidtil brugt forældrebestyrelsen som sparring og i mangel af en bestyrelse, vil vi samle en lille gruppe af forældre, som gerne vil påtage sig forskellige opgaver.

Hvis du har barn i dagplejen og gerne vil bidrage med forskellige temaer, der skaber kvalitet i dagplejen, så kontakt os på mail dagplejen@hjoerring.dk  eller telefon 7233 3630.

Læs styrelsesvedtægten for den kommunale dagpleje

Bestyrelsen

Der er i øjeblikket ingen forældrebestyrelse i dagplejen

 

 

 

 

Har du lyst og interesse i bestyrelsesarbejdet i dagplejen?

Har du barn i dagplejen og lyst og interesse i at være en del af bestyrelsen i dagplejen, har du mulighed for at stille op til et valg, som vil finde sted, så bestyrelsen kan tiltræde 1. oktober.

Der udsendes indkaldelse til generalforsamling via dagplejekontoret.